“Нека каже кой направи и финансира кампанията й.Екипът на Ваня

...
 
“Нека каже кой направи и финансира кампанията й.Екипът на Ваня
Коментари Харесай

Атанас Зафиров захапа Ваня Григорова: Нека каже кой направи и финансира кампанията й

 

“Нека каже кой направи и финансира акцията й.Екипът на Ваня Григорова е решил, че би трябвало да се направи опит да се нападат резултатите. Това си е тяхно право. Искам да уточня, че нейните изявления в последните два дни нямат нищо общо с позицията на Българска социалистическа партия. ” Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

“Нека каже кой направи и финансира акцията й ”

“Мен най-ме тормозиха думите ѝ, че не знае кой е финансирал акцията ѝ. Също по този начин желая да кажа, че без Българска социалистическа партия не може да има обединяване на лявото. На всички е ясно, че без поддръжката на Българска социалистическа партия Ваня Григорова нямаше да реализира тези резултати. Питайте нея за упоритостите ѝ и кой е финансирал акцията ѝ. Тя непрестанно опитваше да изяснява, че е надпартийна и не зависи от никой, само че дано да каже кой направи и финансира тази акция ”, прикани Зафиров.

 Вот на съмнение

“Затова внасяме нашия избор на съмнение, адресиран в посока национална сигурност и защита. Смятаме, че тъкмо в този бранш са най-големите вреди, които държавното управление нанася на страната и народа. ”

“Само за бельото ми не е писано още ”, съобщи Ваня Георгиева.

“Всички знаем, че ние спечелихме изборите. Никой не ни слагаше даже в сметките за балотаж – сред първи и втори тур има двойно нарастване на гласоподавателите.

Длъжни сме да приемем всички сигнали за изборни нарушавания. Не одобрявам резултатите от изборите. При фотофиниш се брои всяка бюлетина.Това разяснява Ваня Григорова в ефира на bTV.

Григорова обърна внимание на своя обява, в която използва израза ”либерален ла*номет ”.

“Либералният ла*номет са оповестените от съперниците ми подправени вести за мен. Очевидна е операцията, когато водих в 13 софийски региона. А писаха, че съм спечелила ромските махали. Когато някой се занимава с това какъв брой ми коства колието и се заплаща за изявления против мен, това е “лайномет ”, цитира Ваня Григрова последната си обява във фейсбук. „ Не видях единствено изявления, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш ла*на, ти си ла*номет ”, сподели Григорова.   “Аз обикалях калните улици на “Факултета ” и квартал “Христо Ботев ”. И във “Филиповци ” бяхме ”, сподели Григорова в отговор на въпроса по какъв начин по този начин е спечелила тъкмо в ромските махали.

Втората на локалните избори в София упрекна уеб страниците Bird.bg и  “Дневник ”. За Bird тя засяга обява, отдадена на имуществото ѝ. По думите ѝ, тя купила парцел под 10 000 лева на декар – парцелът е в квартал “Верила ”, промишлена зона, без регулация. Имотът ще се отреже поради изработка на улица.

“Bird написа, че парцелът ми е до голф стадиони – има такива в Равно поле, само че моят е във “Верила ”, това не е същият регион. Взех парцела с банков заем за над 40 000 лв., който с мъжа ми ще изплащаме години наред ”.

За “Дневник ” сподели само, че имало обява по неин адрес, която изопачавала обстоятелствата – без да навлиза детайлности коя е и какво се изопачава.

“Изхабихме цялото телевизионно време за това дали с 4000 лева месечен приход мога да заплащам 1450 лева месечна вноска ”, акцентира тя.

Още вести четете в категория България.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР